Ben vinguts a Overland!


El nostre centre eqüestre esta situat a les afores del poble de Peratallada, se'n una de les villes mediavals més ben concervades i importants del Baix Empordà, a Girona. Son els seus boscos, camins, camps i conrreus que junts amb la tranquil·litat de la zona, fan un entorn ideal per a la pràctica de l'equitació.


Des d’Overland donem molta importància, tant a la relació i el treball amb el cavall com dels nens entre ells, i la capacitat de compartir i d’ajudar-se els uns als altres. Les nostres activitats son per a tothom que vulgui apendre o millorar, tant en grup com individualment, a l’aire lliure, també per nens i nenes amb problemes en relacionar-se, TDA, TDAH, dificultat d’aprenentatge, timidesa.... assent així un entorn d’equitació inclusiu, ja que també treballem la teràpia assistida amb cavall..

​Tant si es el teu primer contacte amb l’apassionant món del cavall, com si es vol millorar el nivell i passar-ho dallò més bé, a Overland ens esforçarem a fer realitat les vostres il·lusions.


Aprendre i divertir-se al mateix temps.

                                                                     

               

Neus Valls

+34 635 607 950
FHC.jpg
logo aceegi.jpg

  Overland

 

sayols.jpg
Propera Activitat
IMG-20200529-WA0002.jpg

Overland Peratallada,  Camí de Peratallada a Sant Feliu de Boada s/n, 17113 - Peratallada - Girona

telf. +34 635 607 950

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now